Pandemi sürecine rağmen teknolojik ürünlerin üretimi gelişimi devam etmiştir. 2020 yılında e-ticaret sitelerinde en çok satılan ürünler cep telefonları ve cep telefonlarının aksesuarları olmuştur. Cep telefonları ve cep telefonların aksesuarlarını satışından sonra en çok tercih edilen ürünler sırasıyla; akıllı bileklikler ve saatler, hoparlörler, televizyonlar, elektrikli ev aletleri, oyun konsolları ve oyunlar, bilgisayar ve bilgisayar malzemeleridir. 

En çok tercih edilen ürünler baz alındığı zaman bazı markalar daha çok dikkat çekmektedir. 2020 yılında en çok tercih edilen ve popüler olan markaların başında Samsung markası gelmektedir. Samsung markasının ardından ise  Apple, Vestel, Bosch, Asus, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox ve Nintendo markaları en çok tercih edilen popüler markalar olarak göze çarpmaktadır.

2020 yılında piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10T 128 GB 8 GB RAM telefonu e-ticaret sitelerinde satışa sunulduktan sonra çok rağbet görmüştür. Telefonun özellikleri: Ekran Boyutu: 6.67 İnç Ekran Teknolojisi: IPS LCD Dahili Depolama:128 GB 4.5G Desteği: Var CPU Çekirdeği:8 Çekirdek Hızlı Sarj: Var Kamera Çözünürlüğü: 64 MP Batarya Kapasitesi:5000 mAh

2020 yılının en popüler markası olan Samsung'un akıllı bileklikleri geçen yıla damga vuran ürünlerden biri olmuştur. En çok tercih edilen akıllı bileklik ürünü ise Samsung Galaxy Fit2 olmuştur.

Pandemi dolayısıyla evlere kapandığımız sürede oyun konsolları ve oyunlar hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Geçtiğimiz yılın en popüler oyun konsolu markası olan Nintendo olmuştur. Nintendo'nun  en çok satılan ürünü ise Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy ürünü olmuştur.