Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Bilecik’te düzenlenen etkinlikte sporseverler ve vatandaşlar pickleball oynayarak hem hareketli bir gün geçirdi hem de kentin yeni spor branşlarından biriyle tanıştı.

“Herkes için Hareketlilik” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yoldan geçen vatandaşlar da organizasyona dahil olarak pickleball deneyimi yaşadı. Etkinlikle birlikte hem fiziksel aktivitenin günlük yaşamın bir parçası haline getirilmesine hem de pickleball sporunun kentte tanınarak yaygınlaşmasına katkı sağlandı.
Etkinliğe Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Ayla Ercan, Engelli Meclisi Başkanı Çiler Kocaman ve meclis üyeleri katıldı. Organizasyon, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Bilecik Tenis ve Pickleball İl Temsilciliği iş birliği ve Bilecik Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca katılımcılar pickleball oynarken, vatandaşlar da sporun temel özelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Hareketliliği, sosyal katılımı ve farklı yaş gruplarının spora erişimini teşvik eden buluşma renkli görüntülere sahne oldu.
Bilecik Kent Konseyi, pickleball sporunun kentte tanınması ve yaygınlaşmasına katkı sağlayan TTF Bilecik Tenis ve Pickleball İl Temsilcileri İbrahim Kılıç ve Furkan Çakır’a teşekkür etti. Konsey ayrıca etkinliğe verdiği destek dolayısıyla Bilecik Belediyesi’ne de teşekkürlerini iletti.








