Mardin’in Artuklu ilçesinde otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Melek Durmuş’un vefatı, Bilecik’i yasa boğdu.

Genç yaşta yaşamını yitiren Melek Durmuş’un, Bilecik Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden emekli, aynı zamanda karate antrenörü olan Yılmaz Durmuş’un kızı olduğu öğrenildi. Acı haberin kentte duyulmasının ardından Bilecik’te büyük üzüntü yaşandı.
KAZA MARDİN’DE MEYDANA GELDİ
Kaza, öğleden sonra Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı kırsal Akıncı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 SB 6901 plakalı otomobil ile 47 AAV 59 plakalı TIR’ın çarpışması sonucu yaşanan kazada, otomobilde bulunan Melek Durmuş ve Ayşenur Kutukcu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Melek Durmuş ve Ayşenur Kutukcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer kişilerin tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Genç yaşta hayatını kaybeden Melek Durmuş’un vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, kent genelinde derin bir üzüntüye neden oldu.
Başta acılı ailesi olmak üzere, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun. (Yarın Gazetesi & Yarin11.com)





