Söğüt’te uzun yıllardır beklenen altyapı çalışmaları bugün atılan ilk adımla resmen başladı. İlçenin geleceğine yön verecek projede ilk kazma vurularak çalışmaların startı verildi.

Başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen programa Kaymakam Murat Yayabaşı, Belediye Başkanı Ferhat Durgut ile Belediye Meclis Üyeleri Osman Pamukçu ve Ahmet Özdemir katıldı. Programda, altyapı yatırımlarının ilçeye hayırlı olması temennisiyle kurban kesildi.
Hayata geçirilen bu yatırımla Söğüt’ün altyapısının baştan sona yenilenmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında ilçede daha sağlıklı, daha güçlü ve daha modern bir şehir altyapısı oluşturulması planlanıyor.
Söğüt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların ilçe halkına hayırlı olması dilenirken, altyapı projelerinin planlanan takvim doğrultusunda sürdürüleceği belirtildi.








