Bayırköy Belediyesi ile Bilecik Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Yaz Dikiş Kursu’nun kapanış programı gerçekleştirildi. Kursiyerlerin hazırladığı el emeği çalışmalar büyük beğeni topladı.

Programa katılan Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, kurs süresince emek veren kursiyerleri tebrik ederek ortaya koydukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kursun 31 Ağustos’ta sona ereceğini belirten Dilsiz, eğitim ve üretimin bir arada olduğu çalışmaların önemine dikkati çekti.

Dilsiz, kursun düzenlenmesinde emeği bulunan Bilecik Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerine ve kursiyerlere teşekkür ederek, başarılarının ve emeklerinin devamını diledi. Bayırköy Belediyesinin, öğrenme ve üretmeye yönelik çalışmaları desteklemeye devam edeceği belirtildi.

Bayırköy’de Yaz Dikiş Kursunda Marifetler Sergilendi 18327Bayırköy’de Yaz Dikiş Kursunda Marifetler Sergilendi 18328

Kaynak: BAYIRKÖY BELEDİYESİ