Bozüyük Sınav Koleji'nde 2024-2025 Öğretim Yılı Yıl sonu Etkinliklerinin hızı kesilmiyor. Kolejde düzenlenen son etkinlik ise “Sınav Sanat Festivali” oldu.
Görsel Sanatlar ve Müzik Öğretmenlerinin koordinesinde hazırlanan Sanat Festivalinde 100’e yakın öğrencinin hazırlamış oldukları resimler, Kolej Fuaye Alanında sergilendi.
Açılışta konuşan Bozüyük Sınav Koleji Kurucu Temsilcisi Ömer Boğaz, “Öğretim yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yoğun akademik çalışmalarının yanında sanat adına çok önemli bir etkinliği gerçekleştirmektedirler. Bu emek isteyen, fedakarlık isteyen bir çalışma ama Bozüyük Sınav Koleji'mizin çok sevgili Öğrencileri ve Öğretmenleri bunu başaracak güçte olduklarını bir kez daha göstermektedirler. Onlarla gurur duyuyoruz, emek veren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Resim Sergisinin açılışını takiben gerçekleştirilen Sanat Festivalinin Müzik bölümünde Bozüyük Sınav Kolejinin 40 öğrencisi; piyano, gitar, keman, bateri, ud, kalimba ve klarnet ile performanslarını sergilediler.
Velilerinin Sınav Sanat Festivaline katılımları çok yüksek oldu. 2 saati aşkın sürede coşkuyla izlenen programın sonunda eserleri ile festivale katkı sağlayan öğrencilere Başarı ve Katılım Belgelerini takdim edildi.