Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi, yılın ilk karıyla beyaza büründü. Belediye Başkanı Selim Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün akşam bölgemizin yüksek kesimlerine ilk kar yağdı, inşallah bu kış bereketli olur” ifadelerini kullandı.

D O D U R G A 039 Y A Y I L I N I L K K A R I D U S T U 6620

Beldede yaşayan vatandaşlar, yılın ilk karının gelmesiyle birlikte doğanın güzelliğine hayran kaldı. Kar, hem çocuklara keyifli anlar yaşattı hem de tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar için bereketin habercisi olarak umut verdi.

Başkan Tuna, vatandaşların kış mevsimini sağlıklı ve huzurlu geçirmesini dileyerek, “Her kar tanesi, toprağa bereket, yüreklere umut getirsin” mesajını paylaştı.

D O D U R G A 039 Y A Y I L I N I L K K A R I D U S T U 6617

Dodurga Beldesi’nde karla kaplanan yüksek kesimler, kış turizmi ve doğa severler için de eşsiz bir manzara oluşturdu. Vatandaşlar, bu yılın kışının hem güzel hem de verimli geçmesini temenni ediyor.

Kaynak: HARUN KAYMAZ