Bilecik’te emniyet teşkilatının sevilen isimlerinden Meral Aksu, uzun yıllar süren görev hayatının ardından emekliye ayrıldı.

Meslek hayatına 1992 yılında Balıkesir Polis Okulunda başlayan Aksu, 1993 yılında Aydın Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı. Ardından 2000 yılında Van Emniyet Müdürlüğüne atanan Aksu, 2004 yılında Bilecik Emniyet Müdürlüğünde görev yapmaya başladı. Aksu, 2006-2022 yılları arasında Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezinde görevini sürdürerek teşkilata uzun yıllar hizmet verdi.
Toplam 34 yıllık meslek hayatında farklı görev ve sorumluluklar üstlenen Aksu, çalışma arkadaşları ve teşkilat mensupları tarafından güler yüzü, samimi kişiliği ve insan ilişkileriyle tanınan, sevilen bir isim oldu. Emekli Başkomiser Yalçın Aksu’nun kızı olan Meral Aksu’nun emekliliği, görev yaptığı teşkilatta da duygusal anlara neden oldu.
Bilecik Emniyet teşkilatında uzun yıllar görev yapan Aksu’ya meslektaşları ve sevenleri tarafından yeni yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk dilekleri iletildi.






