İyiliğe Dokun Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4 buçuk yaşındaki serebral palsi hastası Aybars Kafur’a destek amacıyla düzenlenmesi planlanan “Umut Gecesi” etkinliğinin 24 Nisan'a ertelendiğini açıkladı.
Dernek Başkanı Aliye Ayaz, yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan üzücü gelişmeler nedeniyle etkinliğin planlanan tarihte gerçekleştirilemeyeceğini belirtti. Aybars Kafur için hazırlanan ve Bilecik’te dayanışma amacı taşıyan etkinliğin, kamuoyunda büyük ilgi gördüğü ve destek çağrılarının sürdüğü ifade edildi.
Açıklamada, “Yarın yapmayı planladığımız Aybars’a Umut Gecesi’ni yaşadığımız üzücü olaylar sebebiyle 24 Nisan'a ertelemiş bulunmaktayız.” ifadelerine yer verildi. Öte yandan Aybars Kafur için başlatılan yardım kampanyasının ise valilik onayıyla devam ettiği, vatandaşların desteklerinin sürdüğü kaydedildi.
Bilecik’te bir çocuğun hayata tutunması için başlatılan kampanyaya ilişkin dayanışma çağrılar devam ediyor. Etkinlik 24 Nisan günü saat 20.00 da Atatürk Kent Ormanında gerçekleştirilecek.






