Antalya’da bu yıl “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla düzenlenen YÖREX Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından oda ve borsaların katılımıyla kapılarını açtı.

Fuarın açılışı, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte illere özgü yöresel ürünler ve coğrafi işaretli değerler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Ürünler büyük ilgi gördü. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti de fuarda yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün başkanlığındaki heyette, Başkan Vekili Yüksel Gökçedağ, yönetim kurulu üyeleri Cemil İnce, Adem Akman, Murat Özçelik ile meclis üyeleri Şükrü Keskin, Azer Sarı, Berat Emre Öztürk, Ercan Düzgün ve Cafer Elmas yer aldı.
Bilecik heyeti, fuarda kentin yöresel ürünlerini tanıtarak hem bölgesel değerlerin bilinirliğini artırmayı hem de ekonomik katkı sağlamayı hedefliyor.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, fuarın yöresel değerlerin tanıtımı açısından önemli bir platform olduğunu belirterek, organizasyonun hayırlı olmasını diledi.






