Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Ergün ve Meclis Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.
Ziyaret kapsamında kent ekonomisinin güçlendirilmesine yönelik atılabilecek adımlar ele alınırken, yatırım alanlarının çeşitlendirilmesi ve iş dünyasının desteklenmesi konularında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede, Bilecik’in sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ve iş birlikleri üzerine de istişareler yapıldı.
Nazik ev sahiplikleri için Başkan Ergün ve meclis üyelerine teşekkür eden Vali Sözer, kamu kurumlarıyla özel sektör arasında güçlü bir iş birliği ortamı oluşturmanın, şehrin ekonomik potansiyelini daha da ileri taşıyacağını vurguladı.