Karasu hattında Karaköy mevkiinde yaşanan ana şebeke arızası, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu giderilerek ilçeye su temini normale döndü.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, vatandaşlara süreç boyunca gösterdikleri sabır, anlayış ve su tasarrufuna yönelik hassasiyetleri için teşekkür etti.

Sogut Belediyesi39Nden Su Yukleme Duyurusu

Başkan Durgut, “Değerli hemşehrilerimiz, Karaköy mevkiinde Karasu hattında meydana gelen ana şebeke arızası giderilmiş olup ilçemize su temini normale dönmüştür. Bu süreçte yaşanan kesintilerde göstermiş olduğunuz sabır, anlayış ve tasarruf hassasiyeti için her birinize teşekkür ederiz. Suyumuzu her zaman olduğu gibi dikkatli ve tasarruflu kullanmaya devam etmenizi rica ediyor, sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

Kaynak: ALİ OSMAN ÇELİKAL