Söğüt’te Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Gündüzbey–Hayriye–Savcıbey–Metristepe rotasında yapılan yürüyüş, hem tarihi hem de doğal güzellikleri bir araya getirdi.

Söğüt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte gençler, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirirken Gençlik Haftası’nın ruhunu da doyasıya yaşadı.

Etkinliğe Murat Yayabaşı ile Ferhat Durgut ve ilçe protokolü de katıldı. Protokol üyeleri gençlerle birlikte yürüyerek etkinliğe destek verdi. Metristepe başta olmak üzere bölgenin tarihi noktalarının da yer aldığı rota boyunca katılımcılar hem spor yaptı hem de Söğüt’ün doğal ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Yetkililer, gençlerin yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Gençler ise doğa yürüyüşü sayesinde hem spor yapmanın hem de birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Söğüt’te Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü Ile Coşkuyla Devam Etti 14712Söğüt’te Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü Ile Coşkuyla Devam Etti 14711

Kaynak: HABER MERKEZİ