Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürlüğü yetkilileri, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen törende muhtarlarla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Bilecik Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Mesut Şen ve Kurumsal İletişim Uzmanı Şeyma Balkar da katıldı. Şen ve Balkar, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlarla görüşerek günlerini kutladı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Buluşmada muhtarların talep ve önerileri de dinlendi. Muhtarlar, OEDAŞ’ın sunduğu hizmetlerden ve ihtiyaç duyduklarında kurum yöneticileri ile saha ekiplerine kolaylıkla ulaşabilmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar dolayısıyla teşekkür eden muhtarlar, kurumla sürdürülen iş birliğinin önemine dikkati çekti.

OEDAŞ Genel Müdürü Dr. Necmi Odyakmaz da muhtarlarla yıl boyunca iletişim halinde olduklarını belirterek, bu temasların saha çalışmalarına katkı sağladığını ifade etti.
Bilecik’teki muhtarlarla farklı vesilelerle bir araya geldiklerini aktaran Odyakmaz, “Sahaya ilişkin konuları karşılıklı olarak değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz ay da merkez mahalle muhtarlarımızı İl Müdürlüğümüzde ağırladık. Bu temasın düzenli biçimde sürmesini önemsiyoruz. Üstlendikleri sorumluluk için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.






