Yarın11.com’da yayınlanan “Soruyoruz” programında AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, yerel ve genel siyasette muhalefet ilişkilerini değerlendirdi.
Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi ve belediye yönetimleriyle ilgili olarak, “Biz parlamentoda Yaşar Bey ile birlikte Bilecik’i temsil ediyoruz. Partiler farklı olsa da Bilecik’in menfaatlerinde ayrışmayız. Yerel yönetimlerle de iktidarı veya muhalefeti fark etmeksizin, şehir için gereken her konuda kapımız açık” dedi.
Milletvekili, belediye başkanlarının çalışmalarının hemşerilerin takdirine bırakılması gerektiğini vurgulayarak, “Selim Bey döneminde yapılan 14 yıllık çalışmalar gibi, CHP’li belediyelerin son 7 yıldaki çalışmalarını da vatandaşlarımız değerlendirsin. Eksiklikler varsa düzeltmeye hazırız, esas olan Bilecik’e hizmet etmek” ifadelerini kullandı.






