AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, kahraman gazi Halil Er ve ailesiyle iftar sofrasında bir araya geldiklerini bildirdi.

Gönül Sofrasında Kahramanla Buluşma 11047

Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Bu akşam bir sofraya değil, bir destanın gölgesine misafir olduk.” ifadelerini kullandı.

Programa, Hülya Terzioğlu, Zekiye Tekin, eşi Berrin Yıldırım ve Dinçer Taş da katıldı. Yıldırım, sadece bir akşamı değil, minnet ve duaları paylaştıklarını belirtti.

Gazilerin fedakârlıklarına vurgu yapan Yıldırım, bugün ülkede huzur ve güven içinde yaşanabiliyorsa bunun, vatanı için canını siper eden kahramanlar sayesinde olduğunu ifade etti.

Gazilerin “yaşayan anıtlar” olduğunu kaydeden Yıldırım, “Gazilerimiz bu vatanın baş tacıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Gönül Sofrasında Kahramanla Buluşma 11048Gönül Sofrasında Kahramanla Buluşma 11046

Kaynak: HABER MERKEZİ