Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeni ile düzenlenen etkinlikler gençlerin yoğun ve coşkulu katılımları ile başladı.

4 Eylül kurtuluş gününe kadar her akşam farklı bir yerel sanatçının sahne alacağı etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan “Fazla” Grubu konseri ile coşkulu bir başlangıç yaptı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da konser programını bir süre izleyerek gençlerin coşkulu kutlamasına ortak oldu. Gençlere iyi eğlenceler dileyen Başkan Bakkalcıoğlu “Kurtuluşumuzun 100. Yılında 4 Eylül akşamındaki Murat Boz konserine kadar pek çok konserle sizlerle buluşacağız. Bir daha ülkemizin geçmişteki gibi zor günler yaşamamasını temenni ediyorum. Bu akşam konser veren arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum.” dedi.

Kurtuluş Günleri etkinliklerinin ilk akşamında “Fazla” Grubu sevilen rock şarkılarını Bozüyüklü gençler için seslendirirken hemen ardından sahne alan X-RAY ve Emre Güney de seslendirdikleri rap şarkılarla beğeni ile izlendi. Programda son olarak sahne alan DJ Alper Caner Yılmazer de başarılı performansı ile beğeni topladı. Konser alanını dolduran gençler gece boyunca sahne alan grupları büyük bir beğeni ile dinlerken doyasıya eğlendiler.

Editör: TE Bilişim