2026-2027 eğitim öğretim yılının güven ve huzur içerisinde geçirilmesi amacıyla okul güvenliğine yönelik iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar ve İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Okul Müdürü Sami Aygün ve öğretmenlerin de katıldığı buluşmada, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında geleceğe hazırlanması için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda okul ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri ele alınırken, eğitim kurumlarında huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi amacıyla kurumlar arasındaki iş birliğinin artırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.







