2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde, okulların güvenli ve eğitim öğretime hazır şekilde yeni döneme başlaması amacıyla Okul Güvenliği Hazırlık Toplantısı düzenlendi.

Bilecik’te Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor 18570

Toplantıda okulların yeni eğitim yılına hazırlık durumu değerlendirilirken, öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görmesi için alınacak tedbirler ve okul çevrelerinde yürütülecek çalışmalar ele alındı. Toplantıya İl Millî Eğitim yöneticileri, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Çocuk, Asayiş, Narkotik, Trafik ve İş Güvenliği Şube Müdürleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde güvenlik tedbirlerinin değerlendirilmesiyle toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Bilecik’te Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor 18567Bilecik’te Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor 18568Bilecik’te Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor 18569

Kaynak: HABER MERKEZİ