Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in başkanlığında Şırnak’ta düzenlenen toplantıda, 81 ilin İl Millî Eğitim Müdürü eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.
Toplantıya Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek de katıldı. Eğitim politikalarının sahadaki yansımalarının ele alındığı toplantıda, illerde yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar değerlendirildi. Toplantıda ayrıca öğrencilerin eğitim süreçlerinin daha güçlü ve nitelikli hale getirilmesi amacıyla yürütülecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, eğitimde ortak akıl ve istişare kültürünün önemine dikkati çekerek, çalışmaların eğitim camiasının tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde sürdürüldüğünü belirtti.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda eğitimde ortak akıl, güçlü iş birliği ve istişare anlayışıyla çalışmaların devam edeceği bildirildi.






