Bilecikli vatandaşlar için uzun bir aradan sonra özel umre seferleri yeniden başlıyor. İl Müftüsü Ahmet Dilek’in öncülüğünde ve Diyanet İşleri Başkanlığı onayıyla düzenlenecek program, kasım ayında gerçekleştirilecek.
5-6 Kasım’da yola çıkacak kafile, 18-19 Kasım’da yurda dönecek. Programın fiyatları ise Diyanet güvencesiyle 5.100 riyalden başlayacak.
İl Müftüsü Dilek, “Bilecikli hemşehrilerimize yönelik bu özel umre turu, manevi bir yolculuğun yanı sıra güvenli, düzenli ve rehberli bir organizasyon olacak. Katılmak isteyenler 10 Ekim 2025’e kadar il ve ilçe müftülüklerimizden ya da din görevlilerimizden bilgi alabilir” dedi.
Tüm yolculuk boyunca rehberlik hizmeti bizzat İl Müftüsü Dilek tarafından sağlanacak; ulaşım ve konaklama ise Diyanet İşleri Başkanlığı standartlarıyla sunulacak.