“Yeni Türkiye böyle mi olmalı?” diye soran mahalle sakinleri, gazetemize bildirdikleri şikayetlerinde şunları aktardı:
“Aylardır yola ve apartmanların alt katlarına akan suyun önlenmesi için belediyeye şikayetlerimizi bildirdik. Ama maalesef ilgilenen olmadı. Çünkü belediye başkanının apartmanının önü her gün yıkanıyor; pislikleri yola ve bizim apartmanların önünde birikiyor.
Bir defa olsun bizim yolu yıkamadılar. Sadece başkanın evinin önü ile geliş gidiş yolları temizlenip yıkanıyor. Buradan akan su evlerin alt katlarına ulaşmış ve duvarlar yarıya kadar yaş. Parkeler sudan kabararak küflenmiş.
Kar yağdığı zaman da iş makinaları ile yolumuzu açtıramadık. Ama başkanın evinin önünü günde 5-6 defa temizlediler. Belediyecilik sadece başkana veya yandaşa hizmet etme yeri değildir. Yeter artık! Vatandaşın da sorunlarına eğilin ve çözün. Sadece seçim zamanlarında hatırlanmak veya hatır sorulmasını istemiyoruz.
Bizler belediyeye vergilerimizi zamanında ödüyoruz. O zaman karşılığını da istiyoruz. Göstermelik veya yapmacık değil, gerçek hizmet istiyoruz. Her yer pislik içinde. Burası Doğu Anadolu da değil, batının ortası Bilecik’te hem de belediye başkanının evinin dibinde.
Asfalt yok ve vatandaş olarak kendi çabalarımızla çözüm bulmaya çalışıyoruz.” 

Editör: TE Bilişim