İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan bir takım ziyaretler için Ankara’ya gitti. Ankara’da birçok önemli isimle görüşmelere gerçekleştiren Müdür Bircan, “Bilecik’ten selamlar götürdük.” Dedi. Müdür Bircan’ın ilk ziyareti Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Aldemir’ oldu. Müdür Bircan ziyarete ilişkin, “Ankara Programımız çerçevesinde Bakanlığımız Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanımız Ahmet Aldemir beyfendiye ziyarette bulunduk. Kendileri ile ilimiz ve ilçelerimizde yürütmekte olduğumuz Kütüphane projeleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ankara ziyaretleri kapsamında ikinci olarak ziyaret ettiğim isim AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı oldu. Vekil Yağcı’nın meclis odasında gerçekleşen ziyarete ilişkin Müdür Bircan, “Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Söğüt Ertuğrul Gazi Vakfı olarak Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı beyefendiyi Gazi Meclisinde makamında ziyaret gerçekleştirdik. Kendileri ile çalışmaktan onur duyduğumuz Milletvekilimize kültür ve turizm proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bilecik'in kültür ve turizmi konusunda maddi ve manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen değerli büyüğümüze şükranlarımızı sunuyoruz.”  İfadelerini kullandıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Müdür Bircan’ın üçüncü ziyareti Jandarma Genel Komutan Yrd. Korgeneral Halis Zafer Koç Paşa’ya oldu. “Bilecik’in Paşası” olarak vurgu yaptığı görüşmeye ilişkin Müdür Bircan, “Ankara Programımız çerçevesinde Bilecik'in Paşası, Jandarma Genel Komutan Yrd. Korgeneral Halis Zafer Koç Paşa'mızı makamında ziyaret ettik. Tüm Bilecik'in selamlarını kendilerine ilettik ve selamlarını getirdik. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.”  dedi.

Müdür Bircan’ın Ankara ziyaretlerinde son olarak görüştüğü isim Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk oldu.  Genel Müdür Şentürk’ün, “Tüm Bilecikli hemşehrilerimize selamları var.” ifadelerini kullanan Müdür Bircan Ankara’daki son görüşmesine ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “  Ankara programımız çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürümüz Bilal Şentürk beyfendiyi makamında ziyaret ettik. Bilecik sevdalısı değerli Genel Müdürümüze desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Bilecikli hemşehrilerimize selamları var.”

Editör: TE Bilişim