Osmaneli İlçesi’nde Sakarya Nehri’ne düşen genci arama çalışmaları ikinci gününde devam ederken,herhangi bir ize rastlanamadı.

15 Ağustos günü 3 arkadaşı ile birlikte Karayolu Köprüsü civarında nehir üzerinde bulunan taşlardan geçmeye çalışan Hüseyin K.dengesi kaybederek suya düşmüştü.

Yaşanan olay sonrası bölgeye AFAD ekipleri sevk edilirken,hem su altından hem de su üstünden arama çalışmaları devam etmiş ve bölgeye İzmir’den 4 kişilik özel bir ekip gönderilmişti.

Suyun bulanık olması arama çalışmalarını zorlaştırırken,gece saatlerinde çalışmalar durduruldu.Sabahın ilk ışıkları ile birlikte ekipler yeniden çalışmalara başlarken,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bölgeye giderek ekiplerden bilgi aldı.

“SAKARYA NEHRİ BULANIK AKAR VE DİBİ DE BATAKLIKTIR”

Başkan Şahin, 15 Temmuz sabahı tahlisiz bir olay yaşadık. Genç bir kardeşimiz bu alandan geçmek isterken nehre düşüyor ve boğuluyor. 2 gündür de onu arama çalışmalarımız devam ediyor.

Artık sonuna geldik diye düşünüyoruz. İnşallah su bize kardeşimizi geri verecek. Sakarya Nehri bulanık akar ve dibi de bataklıktır. Bu bölgede derinlikte çok fazla. 7- 8 metreye varan derinlikler var bu nedenle çalışmalar biraz uzun sürdü. Ailesine sabırlar diler, bundan sonra böyle bir olay yaşanmaması için dua ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim