Porselen sektörünün öncü markalarından Porland, desteklediği sosyal sorumluluk projeleriyle alanında fark yaratmaya devam ediyor. Porland, Yuvam Dünya Derneği katkılarıyla basılan, karbon ayak izi ve iklim değişimi etkisine dair farkındalık sağlamayıamaçlayan İngiliz araştırmacı ve yazar Mike-Berners Lee’nin, “Muz Ne Kadar Kötüdür?”  kitabını  mağazalarında satışa sundu. İklim krizinin etkilerini azaltmaya yönelik bilinci geliştirmeyi hedefleyen kitabın satışından elde edilecek gelir Yuvam Dünya Derneği’ne bağışlanacak.

Binlerce ürün çeşidini dünya ile buluşturan Porland,sosyal sorumluğa yönelik farkındalık girişimleriyle de hayata değer katmayı sürdürüyor. İklim kriziyle mücadele etmek ve karbon salınımına dikkat çekmek için Yuvam Dünya Derneği ile iş birliğine imza atan Porland,İngiliz araştırmacı ve yazar Mike-Berners Lee’nin, insanlığın yeryüzünde bıraktığı hasarı anlattığı ve karbon ayak izi bilincine dair çarpıcı bilgilere yer verdiği kitabı “Muz Ne Kadar Kötüdür?”ü mağazalarında okuyucularla buluşturuyor. Kitap satışından elde edilen gelirin tamamını ise Yuvam Dünya Derneği’ne bağışlıyor.

“Toplum bilincini geliştirip, farkındalığı artırmayı amaçlıyoruz”

İklim kriziyle mücadeleye katkı sağlamaktan ve Yuvam Dünya Derneği’nin destekçisi olmaktangurur duyduklarını ifade eden Porland Yönetim Kurulu Üyesi İmge Pamukçu, gelecekte güzel bir iz ile kalıcı olmanın; karbon izi bırakmayarak mümkün olacağına dikkat çekti. İmge Pamukçu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu kıymetli iş birliği ile bizler dekurumsal üyesi olduğumuz Yuvam Dünya Derneği’ne destek veriyor, iklim kriziyle mücadelede yerimizi alıyoruz.Bu sayede yuvam dünyanın da hedefi olaniklim kriziyle mücadele konusunda farkındalığı artırarak toplum bilincini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, bu desteğe müşterilerimizi de dahil etmek hedefiyle İngiliz araştırmacı ve yazar Mike-Berners Lee’nin, “Muz Ne Kadar Kötüdür?” kitabını mağazalarımızda satışa sunuyoruz. Kitabı satın alan ziyaretçilerimiz iklim krizinin etkileri konusunda bilgi sahibi olmanın yanı sıra Yuvam Dünya Derneği’ne de katkı sağlayacak.”

Editör: TE Bilişim