Bilecik’te uzun soluklu bir siyasi tecrübesi olan Soner Sencer Bolu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Yaklaşan seçim öncesi İYİ Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde kongre yapılması kararı alınmasının ardından Bilecik’te adaylığını açıklayan ilk isim Soner Sencer Bolu oldu.

 İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bolu, “5 Mayıs 1970 Bilecik İlimizin Merkez İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Doğumluyum eğitim ve öğretim hayatımı Bilecik ilimizde tamamladım. Gençlik yıllarımda aktif siyasetin içerisinde yer alarak gençlik kolları, merkez ilçe ve il yönetimleri kademelerinde aktif görevlerde bulundum. Köy hizmetlerinde görevde bulunduktan sonra Bilecik Belediyesinden 2021 yılında emekli oldum. Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi konjonktürden rahatsız olan birey olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin, Genel Merkezimizde Rozet takmalarının ardından İYİ Partimizin Saflarına katıldım. Ülkemizin ve Şehrimizin geleceğini bugünden beraber inşa etmek bizim elimizde, Genç İşsizliğin, eğitim problemlerinin, kariyer engellerinin, geçim sıkıntılarını, yaşanan olumsuz problemlerin hepsini aşmak Partimizin hedefi olan Genelde İktidar olma gayesini Yerel düzeyde sağlamak amacıyla 04 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Bilecik/Merkez İlçe Başkanlığına Aday olduğumu kamuoyu ve kıymetli üyelerimiz ile paylaşmak isterim” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim