İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu birtakım ziyaretlere katılım sağlamak için Eskişehir’e gittiler. Eskişehir dönüşü Söğüt’te bulunan Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret eden Başkan İmamoğlu ve eşi Söğüt dönüşünde Merkez ilçesine gelerek Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret ettiler.

Atatürk Parkında gerçekleşen ziyarette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Melek Başkanın çayını içmeye geldim.”  İfadelerini kullandı. Başkan İmamoğlu Bilecik'teki çalışmalar hakkında Başkan Subaşı'dan bilgiler aldı. 

Başkan İmamoğlu, eşi ve  Başkan Subaşı, eşi  ve Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri Atatürk Parkı’nın ardından Şeyh Edebali Türbesi’ne geçtiler. Şeyh Edebali Türbesi’nde bilgiler alan İmamoğlu ve eşine türbede bulunan vatandaşlardan yoğun ilgi olduğu gözlemlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Subaşı'ya " her türlü desteğe hazırız" dedi. Başkan İmamoğlu ve heyeti Şeyh Edebali Türbesi ziyaretinden sonra Bilecik'ten ayrıldı.

Editör: TE Bilişim