Milletvekili Selim Yağcı ile AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Gölpazarlı hemşerimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ziyaret gerçekleştirdiler.

Bakanlıkta geçekleşen ziyarette Bilecik’e ilişkin birçok konu masaya yatırılırken, Milletvekili Yağcı görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Hemşerimiz, değerli kardeşim Fatih Dönmez’i İl başkanımız Serkan Yıldırım ile birlikte makamında ziyaret ettik. Ülke gündemi ve şehrimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Hep birlikte daha iyiye daha güzele.” ifadelerine yer verdi.

Gölpark'a malzeme desteği sözü alındı

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ise görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada Bakan Dönmez’in Bilecikli hemşerilerine selam söylediğini aktarırken, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Hemşehrimiz Sayın Fatih Dönmez’i Milletvekilimiz Selim Yağcı ile birlikte ziyaret ettik. Yoğun mesailerine rağmen şehrimize her daim vakit ayıran Sayın Bakanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm hemşerilerimize selamlarını ilettiler.” dedi.

Diğer yandan Başkan Yıldırım,yollarında çukurlar oluşan ve vatandaşlar tarafından da şikayete konu olan ve geçtiğimiz günlerde de haberleştirdiğimiz Pelitözü Gölpark konusunda da Bakan Dönmez’den malzeme desteği istediklerini aktarırken bu noktada Bakan Dönmez’in gerekli yardımı sağlayacaklarını belirttiğini söyledi.

Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Yağcı ile Başkan Yıldırım’a; İl Teşkilat Başkanı Servet Yılmaz ile İl Ekonomi İşleri Başkanı Serkan Işık’ta eşlik etti.

Editör: TE Bilişim