Bilecik Belediyesi’nde İYİ Partili Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, kendisine hizmetleri denetlemek için tahsis edilen makam arabası ile birlikte Bozüyük’te düğün dernek gezerken görüntülendi.

İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya ile birlikte siyasetçi Mesut Tekin’in çocuğunun düğün törenine kendisine tahsis edilen makam arabası ve şoförü ile birlikte gelen Ahmet Gürses’e bu araba Belediye hizmet denetlemesi için mi, düğün, dernek gezmesi ve siyaset yapması için mi tahsis edildi.

Makam arabası ile düğüne gelen   Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’in burada siyasiler ile de buluştuğu ve düğüne siyasiler ile birlikte girerek birlikte oturduğu da gözlendi.

Vatandaşın ödediği vergiler ile alınan aracın ilçe ilçe düğün, dernek gezerek benzin yakılması “Belediye’nin benzini deniz kullanmayan keriz” dedirtirken, yetim hakkı bulunan bu harcamalar için vatandaşlar Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve siyasileri göreve davet etti.

Tüm Türkiye otobanları mı ilaçlandı?

Bilindiği gibi, daha önce de Ahmet Gürses ve diğer Başkan Yardımcılarına tahsis edilen makam araçları ücretli geçiş ve HGS ücretleri ile gündeme gelmişti.

Bilecik’teki ilaçlamaların denetlenmesi için tahsis edilen araçların makam arabası olarak kullanılması ve bu araçların özel işlerde kullanıldığı iddia edilirken, hatta km’lerce gezilmesinin yanısıra otobanlarda ücretli geçiş ve HGS ücretleri de ortaya çıkarak firmanın da bu ücretleri Belediye’den geri istemesi manidar bulunmuştu.

Genel Merkeze gittiği de iddia edildi

İYİ Partili Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’in, Ankara’ya İYİ Parti Genel Merkezi’ne bu araba ile gittiği de iddia edilmiş, Gürses bu iddialara ise sessiz kalmıştı.

Yetimin hakkını kim koruyacak?

Vatandaşlar bu araçlarda kullanılan benzinin vatandaşın ödediği vergiler ile alındığını, halkın cebinden çıktığını ve  yetimin hakkı olduğunu dile getirerek Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nı ve siyasileri göreve davet ettiler.

 

Editör: TE Bilişim