Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Mayıs ayı meclis toplantısında meclis üyelerine altyapı ve asfalt çalışmaları hakkında verdiği bilgide, ‘’Önümüzdeki aylarda toz ve çamurdan kurtulacağız’’ dedi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Gürkan Akyurt’un da çalışmalar hakkında meclis üyelerine güzel bilgi verdiğini kaydeden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

‘’Asfalt çalışmalarımızla ilgili olarak sizlerin aracılığıyla kamuoyuna bilgi vermek istiyorum. Asfalt ihalesi için yasal süreçteyiz. Bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki aylarda bütün şehrimiz tozdan ve çamurdan kurtulacak. Vatandaşlarımıza sabırları için teşekkür ediyorum. Ancak bu süreç aslında geç kalınmış bir süreç değil. Aslında olması gereken bir süreç. Çevre Kontrol ve Koruma Müdürümüz Gürkan Bey’in de ifade ettiği gibi sistemin yapılması, altyapının yapılması, mazgalların yerleştirilmesi ve en önemlisi de asfaltın çökmemesi için bu sürecin geçmesi gerekiyor. Oda zamanı geldiğinde çok güzel bir şekilde yapılacak. Gerekli kurumlarla yazışmalarımızı yapmış durumdayız. Asfaltı yama ve bölünmüş şekilde değil bütün haliyle en güzel şekilde yapmaya çalışacağız. Bu bilgiyi de halkımıza vermek istiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan V. Subaşı açıklamasında ayrıca çalışmanın, şehrin uzun yıllar süreli altyapı ihtiyacını karşılayacak büyüklükte olduğunu belirterek, tamamlanmasıyla birlikte Bilecik’in güzel cadde ve sokaklara kavuşacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim