Belediye Başkanı Semih Şahin Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na telekonferans yoluyla Bilecik Belediyesi tarafından korona virüs ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen Telekonferans yoluyla 11 belediye başkanının yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin, düzenlenen toplantı hakkında şunları söyledi:

"Telekonferans yoluyla belediye başkanlarımız ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehrimizde korona virüs salgınına yönelik olarak yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Genel Başkanımızın şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz mücadelemiz için teşekkür etmeleri ve bizleri desteklemeleri şahsımı çok mutlu etti. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tüm başkanlarımıza da yapacakları çalışmalarda kolaylık ve başarılar diliyorum. Biz her zaman milletimiz için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz."

Başkan Şahin açıklamasında ayrıca halkımızın salgından en az derecede zarar görmesi için mücadele çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim