Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Osmaneli’nde verdiği Hükümet Konağı projesinin hızlı bir şekilde başladığını söyledi.

Daha önce projesi hazırlanan Osmaneli Belediye binası ile birlikte ilçede iki önemli kamu yatırımının gerçekleşeceğini belirten Başkan Şahin, “Kaymakamımız Yüksel Ünal, ilçe Başkanımız Şaban Güdem, İl Genel Meclisi Üyemiz Alper Karadağ ile birlikte İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan ilçemizi ziyareti sırasında talep ettiğimiz, içersinde Adliye katının da olacağı yeni Hükümet binası yatırımı Bakanımızca uygun görülerek onaylanmıştı.

Bilecik Valimiz Dr.Kemal Kızılkaya ve Kaymakamımız Yüksel Ünal hızla projenin uygulanması için çalışmaları başlattı.

Osmanlı ve Selçuklu özgün mimari görünümündeki Hükümet ve Belediye binaları ilçemize değer katacak.  İlçemize bu yatırım İçin onay veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ,destekleri için Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a, Valimiz Dr Kemal Kızılkaya’ya, Kaymakamımız Yüksel Ünal’a ve tüm yatırımların mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim