Bilecik Belediyesi tarafından 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında hazırlanan Çocuk Festivali, renkli görüntülerle başladı.

Vadipark’ta iki gün sürecek etkinliklerde çocuklar, Survivor parkuru, atölye etkinlikleri, kay kay pisti ve sürpriz ikramlarla karşılanacak.

BAŞKAN V. SUBAŞI ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ DONDURMA VE ŞEKER İKRAM ETTİ

Etkinlik alanını gezen Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı çocukların sevincini paylaştı, dondurma ve şeker ikram etti.

Bilecik Belediyesi’nin çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler hazırladığına dikkat çeken Başkan V. Subaşı, ‘’100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında çocuklarımızı unutmadık. Onlar için de güzel aktiviteler hazırladık. İki gün sürecek etkinliklerde çocuklarımız gönüllerince eğlenecek. Atölye faaliyetleri, parkurlar, planeteryum ve kay kay pistini çocuklar için hazırladık. Binlerce çocuk iki gün boyunca burada gönüllerince eğlenmiş olacak. Onlara dondurma ve şeker de ikram ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR ŞUBADAP KONSERİNDE EĞLENDİLER DANS ETTİLER

Etkinlik alanındaki ailelerle de sohbet eden Başkan V. Subaşı’na aileler ve çocukların yoğun sevgisi ve ilgisi olurken, düzenlenen Şubadap konserinde çocuklar hem eğlendiler hem de dans ettiler.

Düzenlenen konserin çocukların birçok açıdan gelişimine katkı sağlayacağını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Çocuklarınızı etkinliklere getirerek, onları sevindirdiğiniz için bizler de ailelere teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesi bizlere de enerji ve güç veriyor’’ ifadelerini kullandı.

Başkan V. Subaşı ile hatıra fotoğrafları çektiren aileler ve çocuklar düzenlenen etkinlikleri büyük bir beğeni ile takip ettiklerini belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim