Bilecik Valiliği koordinesinde, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine yönelik hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Faik Oktay Sözer başkanlığında düzenlenen toplantıda, 18 Mayıs’ta başlayacak Türk Mutfağı Haftası kapsamında il genelinde gerçekleştirilecek programlar ele alındı.

Toplantıda, etkinliklerin tanıtımına yönelik yürütülecek faaliyetler, kurumlar arası iş birliği ve organizasyon sürecine ilişkin detaylar değerlendirilirken, programların en verimli şekilde hayata geçirilmesi için izlenecek yol haritası belirlendi.

Açıklamada, Türk mutfağının zenginliğinin tanıtılması, yerel lezzetlerin ön plana çıkarılması ve kentin gastronomi potansiyelinin artırılması amacıyla ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışacağı vurgulandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ