Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’ı makamında ağırladı.

Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası’na Emniyet Ziyareti 12233

Gerçekleşen ziyarete, önceki dönem Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, meclis üyeleri Hakkı Aynur ve Ercan Düzgün, Genel Sekreter D. Gürkan Akyol, Sicil Müdürü Nahit Menteşe ve Özel Kalem Metin Arabacı da eşlik etti.

Ziyarette kurumlar arası iş birliği ve kentte yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’a teşekkür edildi.

Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası’na Emniyet Ziyareti 12235Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası’na Emniyet Ziyareti 12234

Kaynak: HABER MERKEZİ