Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan ve Zehra Kurtulmuş’un oğlu Mert Kurtulmuş ile Ergün ve Hülya Uçak’ın kızları Esra Uçak, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Hafta sonu Bozüyük’te bir düğün salonunda gerçekleşen törende, Bilecik protokolü ve iş dünyasından çok sayıda davetli bir araya geldi. Mutlu çiftin nikâhı, alkışlar eşliğinde kıyılırken, gece boyunca sevgi ve mutluluk dolu anlar yaşandı.
Düğüne; Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, önceki dönem Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyeleri, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletirken, Kurtulmuş ve Uçak aileleri de bu anlamlı günde misafirleriyle yakından ilgilendi.
Gece boyunca neşe ve mutluluğun hâkim olduğu düğün töreni orkestranın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve coşkulu danslarla devam etti.
Mert ve Esra çifti, aileleri ve sevdikleriyle birlikte ilk danslarını büyük alkışlar eşliğinde yaptı.
Bu özel günde Kurtulmuş ve Uçak aileleri, katılım gösteren tüm dostlarına teşekkür ederken, genç çift de yeni hayatlarına “evet” diyerek unutulmaz bir başlangıç yaptı.







