Bilecik’te Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu’nun açacağı iddia edilen iş yeri çevresinde belediye ekiplerinin hummalı çalışma yürüttüğü öne sürüldü. Dükkân tadilatı sırasında zarar gören kaldırım taşları Belediye ekiplerince hemen yenilendi.

ÖZEL MUAMELE Mİ?
O mahallede birçok yaya kaldırımının kötü olduğunu iddia eden mahalle sakinleri, çalışmaların resimlerini çekip gazetemize gönderirken dükkân önüne özel olarak belediye ekiplerinin seferber olması ve günlerce burada çalışma yapması dikkati çekti.
Bazı vatandaşlar, belediye ekiplerinin neden bu alanda görevlendirildiğinin açıklanmasını istedi. Çalışmaların belediyenin genel hizmet programı kapsamında mı yoksa iş yerine özel bir düzenleme amacıyla mı yapıldığı sorusu gündeme gelirken iddiaların açıklığa kavuşturulması bekleniyor.
KALDIRIMIN MASRAFI KİMİN BÜTÇESİNDEN?
Çalışmalar sırasında bozulduğu öne sürülen kaldırım taşlarının onarım maliyetinin nasıl karşılanacağı da merak ediliyor.
Vatandaşlar, kamu kaynaklarının kullanımına ilişkin şeffaf bir açıklama yapılmasını isterken "Bizim de dükkânlarımızın önündeki yaya kaldırımlarının yapılması için illa başkan yardımcısı mı olmamız gerekiyor?" yorumlarını yaptılar.









