Bayırköy’de, Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen özel program kapsamında hemşehriler bir araya geldi. Belediye Başkanı Aykut Dilsiz’nin öncülüğünde gerçekleştirilen gönül sofrasında, yalnızca ekmek değil, huzur, kardeşlik ve dayanışma da paylaşıldı.

Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11923

Belde Meydanı’nda iftarın ardından bir araya gelen vatandaşlar, Kadir Gecesi’nin manevi iklimini hep birlikte yaşarken, samimi sohbetlerle gönüller buluştu.

Başkan Dilsiz, hemşehrilerle tek tek ilgilenerek, duaların ve birlik mesajlarının önemine değindi. Katılımcılar, programın sıcak atmosferi ve özenle hazırlanan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11921

Bayırköy Belediyesi’nin bu anlamlı etkinliği, sadece bir iftar buluşması olmanın ötesinde, toplumda dayanışma ruhunu güçlendiren, birlik ve beraberliği pekiştiren bir vesile olarak öne çıktı.

Başkan Dilsiz, yaptığı açıklamada, “Rabbim birliğimizi daim eylesin, dualarımızı kabul etsin. Nice güzel bayramlarda, aynı sofralarda bir araya gelmeyi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, gönüllere dokunan sıcak atmosferi, coşkulu katılımı ve paylaşmanın verdiği manevi haz ile son buldu. Bu tür organizasyonların, hem Bayırköy’ün kültürel değerlerini yaşatmada hem de vatandaşlar arasında gönül bağlarını güçlendirmede önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11918Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11925Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11919Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11922Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11926Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11924Bayırköy’de Kadir Gecesi Coşkusu 11920

Kaynak: EMİNE TÜRKSOY