Gazeteci meslektaşımız İsmet Cepin oğlu Batuhan Cep ile eğitim camiasından Muhsin Al'ın kızı Elif Al, görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

B A T U H A N I L E E L I F 039 I N M U T L U G U N U 3426

Eylül Deluxe Düğün ve Davet Salonu’nda düzenlenen nikâh ve düğün merasimi, iş dünyasından siyaset camiasına, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

B A T U H A N I L E E L I F 039 I N M U T L U G U N U 3429

Damadın nikâh şahitliğini, 22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile geçmiş dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı üstlendi.

Geceye, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Emine Karalı, TSO Başkanı Veli Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Ersin Çam ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Kısmet Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli kurum müdürleri, STK temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

B A T U H A N I L E E L I F 039 I N M U T L U G U N U 3428

Umre vazifesini yerine getirdiği için düğüne katılamayan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, genç çifte gönderdiği telgrafla mutluluklar dileyerek ailelerini tebrik etti.

Gece boyunca konuklar doyasıya eğlenirken, Batuhan ve Elif çifti de mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Yarın Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: HARUN KAYMAZ