Bilecik Belediyesi Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

“Umudu Birlikte Çoğaltmaya Devam Ediyoruz”
Başkan Subaşı, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, cumhuriyetin temel değerlerine, halkın sesine ve adaletli bir Türkiye idealine olan inançla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Subaşı, “Cumhuriyetin değerlerine, halkın sesine ve adaletli bir Türkiye idealine olan inancımızla umudu birlikte çoğaltmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ortak Hedef: Daha Adil Bir Türkiye
Gerçekleştirilen görüşmede yerel yönetim çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi. Başkan Subaşı, dayanışma ve ortak akıl vurgusu yaparak, halkın beklentilerine cevap veren hizmet anlayışını sürdürmeye kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.






