Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, şehir içme suyunun sağlandığı Bağcağız kaynağında yapılan iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını ve suyun yeniden şebekeye verildiğini duyurdu.
Başkan Özden, uzun süredir sürdürülen teknik çalışmalar sonucunda Bağcağız kaynağından kesilen suyun tekrar Yenipazar halkının hizmetine sunulduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bağcağız kaynağında su yok, havaya masraf yapıyor, lüzumsuz işlerle uğraşıyor diyenlere cevabımızı verdik. 90’lık boru ile akıttık suyu çok şükür! Eğer 90’lık boru suyu almazsa, 110’luk boru da döşenmeye hazır bekliyor. Biz suyu akıttık, bardak bardak doldurup, yudum yudum içebilirsiniz. Her şey Yenipazar için!''
Yapılan çalışmalarla birlikte Yenipazar’ın içme suyu altyapısının daha güçlü hale geldiğini ifade eden Özden, belediye ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Özden, Yenipazar halkının yaşam kalitesini artırmak ve kesintisiz su hizmeti sağlamak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.







