Mamak Belediye Başkanlığı sınırları içerisinde Altıağaç ve Ege Mahallesinde bulunan aşağıdaki listede ada parsel ve daire tipleri yazılı Mülkiyeti Mamak Belediyesi’ne ait 54 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile 22/02/2023 tarihinde Çarşamba günü saat 10:00 da ihale edilerek satış bedeli, ihale karar pulu ve diğer giderleri peşin ödenmek şartıyla ayrı ayrı mülkiyet satışı yapılacak.

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, söz konusu İhale 22.02.2023 tarihinde Mamak Belediyesi Merkez binası içerisinde bulunan 7. Kat Encümen salonunda toplanacak.

İhaleye çıkarılan Taşınmazın satış şartnamesi en geç 21.02.2023 Salı günü saat 16:30 a kadar Emlak ve İstimlak  Müdürlüğü Tahsis ve Satış Biriminde ücretsiz olarak görülebilir, alınabilir ve geçici teminat bedeli yatırılabilir. Bu tarih ve saatten sonra başvurular kabul edilmeyecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Editör: EMİNE TÜRKSOY