İstanbul Bilecikliler Derneği, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 11.11 Bilecikliler Buluşuyor programı ile Bilecik’in tanıtımına katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Gazetemizi ziyaret ederek programın davetiyesini ileten İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe, geçtiğimiz senelerden farklı olarak bu sene derneğin kuruluşunun 30’uncu yılının da kutlanacağını belirtti.

Başkan Tepe,  “11.11 Bilecikliler Buluşuyor gecemizde bu sene Bilecikliler Buluşuyor programımızın yanında 1987 yılında kurulan 30 yıllık derneğimizin kuruluşunu da hemşehrilerimizle beraber kutlayacağız. Çok değerli büyüklerimizin de yer alacağı programımızın dolu dolu eçeceğine inanıyorum. Özellikle etkinlik yaptığımız alanda standa açma imkanı olan  köy ve ilçe derneklerimiz de kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Bunlarla beraber ikramlarımız da olacak, mehteranımız olacak. Programımızı Bilecik folklörümüz ve Onur Şan konserimiz ile de sonlandırmak istiyoruz.”dedi.

Başkan Tepe,  11.11.2017 Cumartesi günü saat 19.00’da Bülent Ecevit Kültür Merkezi İstanbul/ Kartal’da gerçekleştirilecek olan programa tüm Bilecik halkının davetli olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim