Bilecik Medikal Ltd. Şti.sahibi Süleyman Aşkar, firma isimlerinin kullanılarak telefondan ürün satışı yapan kişilerin bulunduğunu belirterek, vatandaşların bu tür kişilere itibar etmemelerini istedi ve şirketlerinin böyle satışlar yapmadığını belirtti.

Telefonla arayan kişilerin firmaları adına sağlık ve cinsel içerikli ürünleri pazarlamaya çalıştıklarını tespit ettiklerini belirten Aşkar, “halkımıza bu numaralardan arayan kişilere hiçbir şekilde inanmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Aşkar’ın yaptığı basın açıklaması şöyle: “Son günlerde ismimiz kullanılarak telefondan ürün satışı yapılmaya çalışılmaktadır. Halkımızın bu tür telefonlara itibar etmemesini, şirketimizin bu tür bir satışının olmadığını, arayan kişi ve kişilerin şirketimizle hiçbir ilgisi olmadığını kamuoyuna bildiririz. Bilecik Medikal Sağlık Ltd.Şti.’ nin hiçbir şekilde telefondan satış yada kapıdan satış yapmadığının bilinmesini isteriz. Ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlemin de başlatılacağını belirtmek isteriz.

+908505320613 numaralı telefondan veya buna benzer numaralardan arandığını tespit ettiğimiz bu kişilerin sağlık ve cinsel içerikli ürünleri pazarlamaya çalıştıklarını, halkımıza bu numaralardan arayan kişilere hiçbir şekilde inanmamalarını tavsiye ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim