Geçtiğimiz gün Aşağıköy’de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Yunus Bulut’u kurşunladıkları iddia edilen şahısların eşkallerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

34 plakalı beyaz bir otomobil ile Yunus Bulut’un ikinci el eşya satan dükkanına gelen ve saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen şahısların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. İşletmenin kameralarında apaçık yüzleri görülen şahısların dükkanda Yunus Bulut’u bir süre bekledikleri gözlenirken, telefonla da mesajlaştıkları görüldü. Yunus Bulut’un dükkana gelmesi ile birlikte dükkanın arka taraftaki koltuklarda oturan hesap makinesi ile bazı hesaplar yapan şahıslardan birisinin bir süre Yunus Bulut’a yönelik sert hal ve hareketlerde bulunduğu da göze çarpıyor.

Şahısların Yunus Bulut ile konuştuktan sonra dükkandan çıktıkları ve bir süre daha işletmenin önünde oturdukları ve kendi aralarında bazı konuşmalar yaptıkları anlaşılıyor.

Yunus Bulut’un dükkanının önünde oturan ve kendi aralarında bazı konuşmalar yapan şahısların araçlarına bindikleri ve Edebali yoluna doğru ilerledikleri gözlenirken, Yunus Bulut’un ise şahıslardan yaklaşık 2 dakika sonra dükkandan çıktığı gözleniyor.

Diğer yandan şahısların hala yakalanamadığı öğrenilirken, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Yunus Bulut ile dükkanda görüşen kişilerden birinin mavi, diğerinin ise beyaz maske ile dolaştığı görülürken, silahlı saldırı anında arabanın camından elini çıkartarak ateş ettiği iddia edilen şahsında kolunda beyaz maske olduğu alenen görülüyor.

Not: Elimizde silahlı saldırıyı yaptıkları iddia edilen şahısların görüntüleri bulunmaktadır.Fakat şu anda soruşturma kapsamında olduğu için yayınlamıyoruz,okuyucularımızın dikkatine.

Editör: TE Bilişim