Gökay Şimşek

     ultrAslan UNI Bilecik üyeleri tanışma kahvaltısında biraraya gelirken, Barış Pınarı Harekatı ile sınır ötesinde bölücü terör örgütlerine yönelik canla başla mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne asker selamı gönderdiler.

     Konak Kafe Restoran’da tanışma etkinliği çerçevesinde biraraya gelen üniversiteli Galatasaraylılar önlerindeki süreci masaya yatırırken, organizasyon sorumlusu Mustafa Özer, etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

     Özer, konuşmasına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütlerine yönelik sınır ötesinde düzenlediği operasyona sonuna kadar destek verdiklerini söylerken, üniversiteli Galatasaraylılar olarak vatanın bölünmez bütünlüğü için üzerlerine ne görev düşerse yapmaya hazır olduklarını aktardı.

     Özer, akademik yıl içerisinde Galatasaraylılar olarak her yıl olduğu gibi bu yılda birlikte hareket edip kulüplerine sonsuz destek vereceklerini belirtti.

Diğer yandan toplu halde kafenin bahçesinde resim çekinen genç Galatasaraylılar asker selamı ile Türk Silahlı Kuvvetlerine destek verdiler.

Editör: TE Bilişim