Korkmaz Kesik

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, 2014-2015 yılı fakültelerin mezuniyetlerini değerlendirdi ve üniversiteye yeni gelecek öğrencilere önemli mesajlar verdi. Ulaşım imkanlarının gelişmesiyle birlikte Şey Edebali Üniversitesinin ülkenin en önemli üniversiteleri arasına gireceğini belirtti.

Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezuniyet töreninin ardından mezuniyet törenlerini değerlendiren Rektör Özcan, gençlere üniversitede donanım ve bilgi kazandırdıklarını belirterek öğrencileri ülkeye fayda sağlayacak şekilde mezun ettiklerini kaydetti. Yeni gelecek öğrencilere ve üniversitenin geleceğine ilişkin değerlendirmede bulunan Özcan, “Şuan üniversitenin ufkunun çok açık olduğunu gören herkes söylüyor. Ulaşım imkanlarımızın da artmasıyla birlikte ülkemizin en güzide üniversitelerinden birisi olma yolundayız.” dedi. Rektör Özcan, şunları kaydetti:

“Her mesleğin bir finali var. Bizim finalimiz de öğrencilerimizin mezuniyet törenini yaptığımız gün. Bize inanılmaz duygu yoğunluğu ve mutluluk veriyor. Bize emanet edilen gençleri emanetin sahiplerine daha donanımlı daha bilgili daha yetişmiş olarak iade etmenin verdiği gönül rahatlığı var. Bu tablo aynı zamanda bileşenlerin duygu yoğunları arasında bir araya geldiği zaman neler başarabileceğini gösteren güzel bir örnek.

 Fen Edebiyat Fakültesi’nin beş yıllık bir tarihi var. Bu beş yıllık tarih içerisinde yüzlerce öğrenciyi mezun etti ve memleketin ihtiyaç duyduğu alanlarda memleketin hizmetine gönderdi. Bu bizim için inanılmaz bir mutluluk vesilesi. Bu çocuklar burada edindikleri bilgi, beceri, sorumluluk duygusu ve kültürle ülkemizin geleceğini hazırlayacaklar. İnsanlarımıza hizmet edecekler. Buradan aldıkları değerleri geleceğe ve topluma yansıtacaklar.

Yeni gelecek öğrencilerimize de aynı şekilde gittikçe kurumsallaşma çabasını tamamlamış, kampüs yapılanmasını tamamlamış, her şeyden önce iftihar edecekleri bir üniversite ortamı hazırlamaya çalışacağız. Şuan üniversitenin ufkunun çok açık olduğunu gören herkes söylüyor. Ulaşım imkanlarımızın da artmasıyla birlikte ülkemizin en güzide üniversitelerinden birisi olma yolundayız.” 

Editör: TE Bilişim