Emine Türksoy

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), KOSGEB işbirliğiyle hayata geçirilen girişimcilik kursu sonunda kursiyerlerin görüşlerinin yer aldığı bir video yayınladı. TSO’nun internet sitesi üzerinde yayınlanan videoda, 70 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 4 girişimci adayının düşüncelerin eyer verildi. Eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirten kursiyerler, çalışmalar sonunda iş fikirlerinin olgunlaştığını ve ufuklarının genişlediğini söylediler. Videoda görüşlerini dile getiren kursiyerler şunları söylediler:

Emine Kadayıfçı: “Bilecik TSO 70 saatlik KOSGEB girişimcilik kursuna katıldım. Çok şeyler öğrendim. Bir Bilecikli olarak, Bilecik dokuma bezini tüm ülkeye ve dünyaya yaymak istiyorum. Yavaş yavaş bu emellerime ulaşmak üzereyim. Bu 70 saatlik ders içinde çok güzel şeyler öğrendim. Arkadaşlarımız çok iyiydi, hocamız çok iyiydi. Gayet birlik ve dayanışma içinde yaptık işimizi ve çok mutluyum bu işi yapmaktan. Bu işi en kısa zamanda yapmak istiyorum.”

İbrahim Akçay: “Girişimcilik programına katıldım. Programda ufkum açıldı. Daha çok planlamayı ve başarılı olmanın yollarını öğrendim. Hayalimde ki iş solucan gübresi üretim tesisi kurmak. Burada bununla ilgili tüm deneyimleri de kazandım. Bu programı sunduğu için bize Bilecik TSO Başkanımız Fevzi Uzun'a ve değerli hocamıza çok teşekkürlerimi sunuyorum.”

Veli Çınar: “Girişimcilik kursuna katıldık. Katılımdan sonraki, eğitimden sonra bugün sertifikamızı aldık. Başta TSO'ya ve yöneticilerine, Fevzi beye hepsine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun böyle bir girişimde bulunduk. İnşallah bundan sonra yapacağımız işlerde Bilecik'imiz ve memleketimiz için faydalı olur.”

Zuhal Keskin: “Bilecik TSO girişimcilik kursuna başladım ve bitirdim. İş fikrim serigrafi baskıydı. Bu anlamda hocama teşekkür ediyorum. İlk defa kursa katılıyorum fakat gerçekten ufkum açtı diyebilirim. Ben Bilecik'e taşınalı 3 yıl oldu. Gördüm ki burada erkeklere göre kadınlar daha çok iş yapıyor. Böyle bir kursa katılmaya karar verdim ve çok memnunum bu semineri, kursu hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Editör: TE Bilişim