Bilecik İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği’nin ortaklığında ‘Pedallıyorum, Okuyorum, Gelişiyorum’ farkındalık etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında toplanan bisikletliler pedallayarak İl Halk Kütüphanesine geçerek burada kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Büyük, küçük birçok kişinin katıldığı etkinlik yoğun katılımlı olarak gerçekleşirken, çocuklar aileleriyle birlikte kitap okuyarak topluma örnek teşkil atiler.

Kütüphane Müdürü Pınar Dengiz etkinlikte yaptığı konuşmasında“Umarım bundan sonra kütüphane ve bisiklet kullanma konusunda duyarlılığımız daha fazla artar. 61 bin kitabımızla, çeşitli ekinliklerimizle biz burada halk kütüphanesi olarak burada hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz da yaptıkları etkinlikte kütüphane alışkanlığı, kitap okumayı sevdirmeği ve bisikletli ulaşımı yakınlaştırarak, kötü bağımlılıklardan ve internetten insanları uzak tutmak olduğunun altını çizdi.

Editör: TE Bilişim