Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı “Mucize Doktor” dizisinin Bilecik’teki çekimleri devam ediyor.

Eylül ayında Fox TV’de yayınlanması planlanan dizinin çekimleri tarihi tren Garı’nda devam ederken, uygulayıcı yapımcı Yiğit Umurhan, diziye ilişkin gazetemize kısa bilgiler verdi.

“Bilecik çok güzel, böyle dağlık bir tren yolu kasabası arıyorduk”

Yiğit Umurhan, dizinin senaryosunda otizmli savan sendromlu bir çocuğun cerrah olma hikâyesinin anlatıldığını aktardı. Şuana kadar Küplü, Başköy, Dereköy, Gülümbe, Bilecik tren istasyonu ve Vezirhan gibi beldelerde çekim yapıldığını söyleyen Umurhan: “Yönetmenimiz Yusuf Pirhasan ve teknik ekibimizle beraber yaklaşık bir aydır burada mekân çalışmalarımız devam ediyor.  İstanbul’dan buraya günübirlik gelerek mekân çalışmaları yaptık. Bilecik çok güzel, böyle dağlık bir tren yolu kasabası arıyorduk.  Tam istediğimiz gibi İstanbul’ a da yakın.” şeklinde konuştu.   

“Bilecik insanları ve doğası çok güzel”

Başrolünü Medcezir dizisi ve Müslüm Filminden tanıdığımız Taner Ölmez’in oynadığı dizinin çekimleri devam ederken Ölmez, Bilecik’te yapılan çekimlerden çok keyif aldığını, Bilecik ve doğasını çok beğendiğini belirtti.

Ölmez: “Geçenlerde Gülümbe’de çekim yaptık. Şirin bir yer. Oradaki teyzelerden bir tanesi gelip bize; “teşekkür ederiz” dedi. Yani bu çok hoş bir şey aslında bizim teşekkür etmemiz gerekiyor.  Misafirperverliklerinin üstüne birde bu teşekkürlerini etmesi beni çok mutlu etti.” dedi.

Ölmez Bilecik’i ve insanlarını çok sevdiğini söylerken, Bilecik’e tekrar gelmek istediğini de ifade etti.

Bilecik çekimlerinin yakın zamanda biteceğini belirten Umurhan,dizinin ikinci ayağının İstanbul’da devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim